luni, 26 aprilie 2010

Flori, fete si baieti!

De vreo doua saptamani m-am apucat sa fac "sondaje"! Stiti probabil ca nu cred in sondaje, deci fiecare a raspuns ce a crezut de cuviita, si ceea ce a rezultat e o concluzie extrem de subiectiva (la fel ca'n politica!! nu credeti?!). Intrebarile mele au fost referitoare la flori, la cat de des primesc fetele flori, la ce flori le plac si apoi pentru partenerii lor (daca i-am prins) daca stiu care sunt florile preferate ale fetei de langa ei si de obicei daca isi amintesc cand le-au oferit ultima data.
Concluzia: fetelor le place sa primeasca orice flori (chiar daca nu le prea plac florile respective, pot sa treaca cu vederea), oricat de des; din pacate se intampla des doar la inceputul relatiei, pentru ca apoi pe principiul "mai rarut, ca-i mai dragut" sa primeasca flori cand partenerii lor fac cate o boacana sau la vreo aniversare.
De baieti ce sa va spun?! Numarul celor chestionati a fost mai mic. De obicei stiu ce flori nu le plac fetelor de langa ei, iar la capitolul cand le-au daruit ultima data flori cred ca-si aduc mai bine aminte (cu lux de amanunte) cand au baut bere sau un pahar de vin in ultimele luni! Astia-s baietii nostrii! sa-i stapanim sanatoase :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu