vineri, 11 iunie 2010

Bucuresti - locuri si impresii

As vrea sa va impartasesc cateva impresii despre locuri din Bucuresti care s-au dovedit de curand altfel decat le stiam eu!
Primul ar fi Lipscani-ul! Eu il stiam darapanat si brazdat, cu iz de pivnita, cu Gara Lipscani, cu papanasii de acolo, cu Teatru de Comedie si Studio Casandra (sa vedeti cat de darapanat este acum; cate piese am vazut acolo cand eram tanara!), cu Stavropoleos si multe altele! Uite ca-l descopar metamorfozat- inca nu m-am hotarat daca e de bine sau de rau!
Terasele au invadat stradutele cu piatra cubica, dar mai rau este ca si fitele au facut acelasi lucru! Trecand intr-o plimbare pe acolo, la inceput m-am simtit ca in clasele mici, cand tovarasa invatatoare ne inspecta unghiile si batistutele! Apoi am trecut la nivelul doi - vita la targ! Nu mai stau asa bine cu nervii, asa ca, dupa cateva boticuri glossate in vant si cateva priviri gretoase de pitzi, am luat o umbrela, pornita sa dau in stanga si in dreapta! Ma' calma!! calma!!!
In afara de asta, daca reusitit sa gasiti o masa libera, e un loc minunat sa iesiti cu prietenii sau sa admirati domnisoarele Bucurestiului!





Alt loc este Parcul Coltea! E vorba de micul parc dintre spital si gura de metrou! Destul de anost in timpul saptamanii, dar total transformat in serile de sambata si duminica de muzica clasica si uneori si de poezie! Aici poti sa visezi..poti sa visezi "visul unei nopti de vara!"..de acum si pana la toamna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu