joi, 3 decembrie 2009

"Nebunie" de sarbatori - partea 1

Cu o luna inainte de sarbatori lumea (eu ma refer aici la femei, dar e valabil pentru toti :P) o ia razna. Care mai de care sa ia vitamine (ca sa fie in forma pentru sarbatori?!), sa ia creme si lotiuni magice, sa ia pilule minune sa slabeasca! Nu inteleg utilitatea unei cure de slabire "sa fiu frumoasa de sarbatori", tinand cont ca atunci in 3 zile mananci cat pentru o luna.
Cel mai bine ar fi sa-ti calculezi indicele de masa corporala pentu ca el poate spune daca ai sau nu o problema legata de greutate (IMC=greutatea impartita la inaltimea la patrat; exemplu: greutate=50kg, inaltime=1.65, IMC=50:(1.65*1.65)=18.36). Daca acest indice este este sub 20- esti slaba, intre 20 si 25- esti o persoana normala (pentru nomalitatea psihica nu garantez! :P), si de-abia peste 25 poti sa spui ca ai probleme mai mici sau mai mari cu cat indicele este mai mare, si de-abia atunci ar trebui sa ti faci griji.
Bine ar fi sa gasim echilibru si sa ne simtim bine in pielea noastra. Asta e unicul lucru care conteaza- sa te simti bine in pielea ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu